تاریخچه بیمارستان

معرفی(تاریخچه)

بیمارستان فوق تخصصی دکتر علی شریعتی :  در یکی از بهترین نقاط ییلاقی شهر مشهد مقدس واقع شده است و از نظر آب و هوا و چشم انداز مناظر طبیعی یکی از معدود بیمارستانهای زیبای مشهد می باشد خوشبختانه با توجه به موقعیت های برتر و متفاوت این بیمارستان همانند نزدیکی به خطوط حمل و نقل عمومی،  مترو ، اتوبوس، مسیرهای اصلی رفت و آمد ،قرار گرفتن در مسیر بزرگراه های مشهد و شهر طرقبه و شاندیز، وجود تجهیزات تخصصی و آنژیوگرافی با بهترین کیفیت روز دنیا باعث گردیده که این بیمارستان جایگاه ویژه ای در میان سایر بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مشهد کسب نماید این بیمارستان در زمینی به مساحت 22947 متر مربع به سرپرستی و پیگیری شادروان دکتر سید موسی حجازی و مشارکت و اهتمام آقای حاج عباس توکلی زاده در سال 1328 شروع به ساخت و در سال 1331 تأسیس و با اختصاص 200 تخت مصوب شروع و به بهره برداری رسیده است.همزمان با ارائه کلیه خدمات درمانی و تشخیصی از زمان بهره برداری ، این مرکز دستخوش تحول در حوزه عمرانی ، تجهیزاتی و فنی ، ساختاری و پشتیبانی گردیده است . بخش های فوق تخصصی و تخصصی جدیدی در این مرکز احداث ، بهسازی و تجهیز و راه اندازی گردیده است .بخش های فعال و تخصصی این بیمارستان به شرح ذیل می باشد:

همچنین درمانگاه تخصصی و ارائه خدمات پاراکلینیکی شامل اکو، تست ورزش، آزمایشگاه ، داروخانه ، رادیولوژی و سونوگرافی در این مرکز انجام میگردد. در حال حاضر این بیمارستان افتخار دارد با جذب حدود 50 نفر پزشک فوق تخصص ، متخصص، در رشته های جراحی قلب ، اینترونشنال کاردیولوژی ، قلب و فوق تخصص قلب ، بیهوشی ، جراحی ارتوپدی، جراحی عمومی،جراحی ارولوژی، جراحی زنان و زایمان ، داخلی، عفونی و....  به صورت شبانه روزی به زائران و مجاورین حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و بالاخص شهروندان متدین ، مؤمن و فهیم شهرستان طرقبه – شاندیز و حومه ارائه خدمت نماید.و این بیمارستان امیدوار است با کمک تمامی کارکنان ، پزشکان و پرستاران محترم به درجات بالاتری از کیفیت خدمات رسیده و همچنان در راستای طرح تحول نظام سلامت و رضایتمندی مردم و ستاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد را فراهم نماید.

بازديدكنندگان جدید

بسیج جامعه   آموزش به بیمار   همکاری    درخواست خدمات آی تی

مراکز تخصصی   منشور حقوق کارمندان   رسیدگی به شکایات   درخواست خدمات تجهیزات پزشکی

آموزش سلامت   نظام پیشنهادات   نظام پیشنهادات   درخواست رزرو فضاهای آموزشی