بخش تصویر برداری بیمارستان شریعتی

تلفن:05135510011الی 18

نمابر:35510341

پست الکترونیک:gilasia1[@]mums.ac.ir

همکاران بخش تصویربرداری :

1-نام ونام خانوادگی:  علی اصغر هاشم زاده  سمت:  کارشناس  تلفن داخلی:  334  پست الکترونیک:hashemzadehaa1[@]mums.ac.ir

2-نام و نام خانوادگی:   محمد صادق قرباغی سمت:  کارشناس  تلفن داخلی:   334  پست الکترونیک:gharehbaghimm1[@]mums.ac.ir

3-نام و نام خانوادگی: محمد دانش دوست     سمت:  کارشناس طرحی   تلفن داخلی:334  پست الکترونیک:daneshm2[@]mums.ac.ir

4 -نام و نام خانوادگی:  امیر حسین امیر ی  سمت:  کارشناس طرحی   تلفن داخلی:   334  پست الکترونیک:amiriah3 [@]mums.ac.ir

5-نام و نام خانوادگی: عاطفه امینی   سمت:  کارشناس  تلفن داخلی:   334  پست الکترونیک: aminiat2[@]mums.ac.ir

6-نام و نام خانوادگی:  مهتاب فیض الهی  سمت:  کارشناس طرحی   تلفن داخلی:   334  پست الکترونیک: feizollahim2[@]mums.ac.ir

شرح وظایف بخش:بخش تصویر بردرای بیمارستان فوق تخصصی شریعتی

مسئول دپارتمان راديولو‍ژي: آقاي عباس گیلاسی شاندیز كه همه روزه از ساعت 07:00 تا   13:00مستقر در اين بخش بوده ايميل ايشان  gilasia1[@]mums.ac.ir تلفن داخلي 334 و 258 در زمان عدم حظور ایشان آقای هاشم زاده پاسخگوي امور مربوطه مي باشند.

فرآيند پذيرش: انجام گرافيها و سي تي اسكن  و ساير خدمات واحد راديولوژي احتياج به ويزيت پزشک و تجويز نسخه جهت انجام آنها مي باشد. مراجعين  بعد از دریافت  نوبت و پذيرش به صندوق بيمارستان ارجاع داده شده و پس از دريافت قبض پرداختي اقدامات راديولوژي در نوبت و زمان مشخص انجام مي شود.

دپارتمان راديولوژي شامل بخش هاي زير مي باشد:

بخش رادیولوژی:

اطلاعات: انجام پذيرش بيماران و اطلاع رساني و راهنمايي مراجعين را بر عهده دارد. اين قسمت به صورت شبانه روزي پاسخگوي بیماران بوده و تلفن تماس 334 مربوط به اين واحد مي باشد.

اتاق راديوگرافي: كه در دو اتاق مجزا مخصوص گرافی های ساده و با کنتراست (رنگی ) انجام   مي شود. در اين اتاقها كليه راديوگرافي هاي عمومي با كيفيت بسيار بالا و با رعايت معيارهاي ارزشيابي استاندارد مطرح شده در رفرنسهاي بين المللي انجام مي گيرد. قدرت مانور تختها به كارشناسان درجهت انجام گرافيها با تكنيك هاي مناسب كمك    مي كند. ساعات كاري اين اتاقها از 07:30 صبح تا 7:30 روزبعد مي باشد. براي هماهنگي برای انجام گرافی با تلفن 334 تماس حاصل مي شود.

اتاق تاريكخانه: ظهور و ثبوت گرافی های پرتابل  در اين اتاق انجام مي شود.

واحد سي تي اسكن: دستگاه سي تي اسكن مولتي اسپيرال2 اسلايس با تكنولوژي پيشرفته قابليت انجام تصاوير سه بعدي وبازسازی در مقاطع مختلف را دارد. سي تي هاي تزريقي معمولي نیز در این واحد انجام میگیردوتلفن داخلی 258

اتاق سونوگرافي: انواع سونوگرافي هاي داپلر وساده از جمله بررسي سيستم گوارش  و سيستم  ادراري  انواع سونوهاي بارداري  و بررسي رحم و ضمائم  و پروستات و تستيس ، سونوگرافي  از بافت هاي نرم سطحي و عمقي و برست .......در اين اتاق انجام مي شود. اين مركز در کل روزهای هفنه له غیر از تعطیلات و روزهای دوشنبه وچهارشنبه در شیفت صبح به  بيماران را پاسخدهي كرده و داخلي آن 334 مي باشد.

بازديدكنندگان جدید

بسیج جامعه   آموزش به بیمار   همکاری    درخواست خدمات آی تی

مراکز تخصصی   منشور حقوق کارمندان   رسیدگی به شکایات   درخواست خدمات تجهیزات پزشکی

آموزش سلامت   نظام پیشنهادات   نظام پیشنهادات   درخواست رزرو فضاهای آموزشی