بازدید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ازبیمارستان دکتر علی شریعتی مشهد

همزمان با ایام مبارک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام دکتر سید محمود طباطبائی ازبخش های مختلف بیمارستان دکتر علی شریعتی بازدید کرد.

وی از زحمات کلیه پرستاران و کادر درمان در خصوص خدمت رسانی به موقع و دقیق همراه با اخلاق حسنه و تلاش های شبانه روزی با اهدای گل و شیرینی تشکر نمودند.

در ادامه دکتر علیرضا محمودی قرایی رئیس بیمارستان ،گزارش کاملی از نحوه خدمت رسانی به بیماران ارائه نمود.رئیس بیمارستان در خصوص نبود همراه سرا جهت مراجعین شهرستانی و دعوت از خیرین سلامت جهت رفع این مشکل گزارشی ارائه داد.