مراسم تقدیر از داوطلبین خدمت جهادی

برگزاری مراسم تقدیر از داوطلبین خدمت جهادی در بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مراسم گرامیداشت داوطلبین جهادی در بیمارستان شریعتی که بالغ بر دو ماه به صورت نیروی داوطلب در بخشها و واحدهای مختلف بیمارستان به خدمت مشغول بوده اند برگزار گردید.

این مراسم با حضور 12 نیروی داوطلب شامل 3 نفر از بانوان و 9 نفر از آقایان و همچنین نماینده بسیج جامعه پزشکی در جمع ستاد مدیریت بحران بیمارستان شریعتی تشکیل شد و با اهدای هدیه ای به رسم یادبود به تک تک نیروهای جهادی پایان یافت.

آقای اشکانی فر مدیر بیمارستان با خالصانه خواندن فعالیت نیروهای داوطلب فرصت موجود را به عنوان یکی از برکات بحرانهای اجتماعی برشمرد و افزود با توجه به سیاستگزاری بسیج جامعه پزشکی مقرر شده است از توان این نیروهای داوطلب در فضاهای دیگر استقبال شود در غیر این صورت مدیریت و همکاران بیمارستان به حضور و فعالیت ایشان افتخار می نماید.

در پایان این مراسم به رسم یادبود عکس به یادگار گرفته شد.