نصب و راه اندازی دستگاههای لباس شویی و امحاء زباله

نصب و راه اندازی دستگاههای لباسشویی و امحاء زباله در بیمارستان شریعتی

با حمایت و پشتیبانی معاونت توسعه دانشگاه، یکدستگاه امحاء زباله 1000لیتری  و یک دستگاه لباسشویی 60 لیتری  به همراه خشک کن به ارزش بالغ بر پنج میلیارد ریال در بیمارستان شریعتی تهیه و نصب شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان با پیگیریهای ریاست و مدیریت بیمارستان و همکاری بی دریغ معاونتهای محترم توسعه و درمان دانشگاه پس از تعیین بیمارستان شریعتی به  عنوان مرکز ریفرال بیماران کرونا (Covid 19)  دستگاههای مورد نیاز که شامل یک دستگاه امحاء زباله های عفونی 1000لیتری و یکدستگاه ماشین لباسشویی 60لیتری به همراه خشک کن بود، به ارزش تقریبی 550 میلیون تومان تهیه و نصب گردید.

سعید اشکانی فر در این رابطه اظهار داشت: با توجه به ظرفیت پایین دستگاه امحاء زباله و عدم پاسخگویی لازم برای عادی سازی زباله های عفونی پس از شیوع کرونا، مشکل اساسی این بود که چگونه میتوان حجم زیاد تولید پسماند عفونی را امحا نمود که با رایزنی و حمایت معاون محترم توسعه دانشگاه این مشکل برطرف گردید.

مدیر بیمارستان دکتر شریعتی در ادامه به وجود ضعف در پشتیبانی از شستشو و به روز رسانی البسه بیماران همزمان با حجم گسترده پذیرش بیماران کرونایی اشاره نمود و افزود این مشکل هم با پشتیبانی مدیریتهای پشتیبانی و مالی دانشگاه برطرف گردید و دستگاه لنژری به همراه خشک کن تحویل بیمارستان گردید.

مهندس عبدالله زاده کارشناس مسئول بهداشت محیط بیمارستان شریعتی، ظرفیت بالاتر، مخزن استیل، تمام اتومات بودن و پیشرفته تر بودن سیستم ثبت گرافهای دستگاه امحاء را از جمله ویژگیهای این دستگاه دانست و افزود دستگاه قبلی با ظرفیت500 لیتر به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز بیمارستان نبود و امکان تهیه و نصب یک دستگاه 500 لیتری دیگر نیز به دلیل کمبود فضای فیزیکی میسر نبود. لذا تصمیم گیری در این رابطه که یک دستگاه با دوبرابر ظرفیت عادی سازی زباله های عفونی، با ابعاد طول و عرض برابر و ارتفاع بیشتر نسبت به دستگاه قبلی، بسیار منطقی و مناسب بود.

وی افزود دستگاه های خریداری شده هر دو به دست متخصصان ایرانی تهیه و تولید شده و از تکنولوژی روز دنیا نیز برخوردارند.